8-687 69345
info@dvirtex.lt

Privatumo politika

Paskutinį kartą redaguota 2019-09-25

1. BENDROSIOS NUOSTATOS

1.1.Ši Privatumo politika reglamentuoja elektroninės parduotuvės Dvirtex.lt pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką. 

1.2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši Privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai. 

1.3. Dvirtex.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

1.3.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.

1.3.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.

1.3.3. Asmens duomenys tvarkomi teisėtai, t.y. tik tais atvejais, kai:

  • duomenų subjektas duoda sutikimą, t. y. sutinka laikytis Dvirtex.lt Naudojimosi Taisyklių;
  • sudaroma arba vykdoma sutartis, kai viena iš šalių yra duomenų subjektas;
  • Dvirtex.lt įpareigota tvarkyti asmens duomenis pagal įstatymus;
  • asmens duomenis reikia tvarkyti dėl teisėto intereso, kurio siekia Dvirtex.lt arba trečiasis asmuo, kuriam teikiami asmens duomenys ir jei duomenų subjekto interesai nėra svarbesni.

1.3.4. Asmens duomenys nuolat atnaujinami.

1.3.5. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.

1.3.6. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė. 

1.3.7. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

1.3.8. Apie asmens duomenų tvarkymą nustatyta tvarka pranešama Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai. 

1.4. Tvarkydami ir saugodami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrintų asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

1.5. Asmens duomenų saugojimui taikomi skirtingi terminai, kurie priklauso nuo tikslo:

1.5.1. Elektroninės prekybos vykdymas - Registruotų vartotojų duomenys saugomi 3 metus nuo paskutinio apsilankymo Interneto svetainėje.

1.5.2.Registracija Interneto svetainėje ir elektroninės prekybos vykdymas - Užsiregistravusių asmenų paskyros saugomos 3 metai nuo paskutinio apsilankymo Bendrovės el. parduotuvėje.

1.5.3. Duomenys apie pirkimą – 1 metai nuo prekių įsigijimo.

1.5.4. Naujienlaiškių siuntimas (tiesioginė rinkodara) - 5 metai nuo sutikimo davimo.

1.5.5. Kandidatų į darbo vietas atranka - Iki atrankos į darbo vietą pabaigos.

1.5.6. Vaizdo stebėjimas - 30 dienų nuo užfiksavimo momento.

2. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS, SAUGOJIMAS

2.1. Dvirtex.lt gerbia kiekvieno teisę į privatumą. Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e - parduotuvės registracijos formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi tam, kad:

2.1.1. apdoroti Jūsų prekių užsakymus;

2.1.2. išrašyti finansinius dokumentus;

2.1.3. išspręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu;

2.1.4. įvykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.

3. ASMENS DUOMENŲ PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS

3.1. Dvirtex.lt pasilieka teisę perduoti informaciją trečiosioms šalims:

3.1.1. tik šio dokumento 2.1.3 punkte minimiems tikslams įgyvendinti;

3.1.2. tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.

 

4. ASMENS DUOMENŲ PAKEITIMAS AR ATNAUJINIMAS

4.1. Jūs turite teisę keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

4.2. Apie pasikeitusią informaciją, galite pranešti telefonu, el. paštu arba atvykus į Dvirtex parduotuves.

5. INFORMACIJOS AR PRETENZIJŲ PERDAVIMAS

5.2 Jūs, leidęs tvarkyti savo asmens duomenis, turite teisę reikalauti pakeisti asmens duomenis arba sustabdyti jų tvarkymą išskyrus saugojimą, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų.

5.3. Dvirtex.lt gavusi Jūsų prašymą dėl asmens duomenų tvarkymo, ne vėliau kaip per 30 kalendorinių dienų nuo Jūsų kreipimosi dienos, pateiks Jums atsakymą. Nagrinėjami tik tie prašymai dėl asmens duomenų tvarkymo, kurie pateikiami raštu.

6. PRIVATUMO POLITIKOS KEITIMAS

6.1 Dvirtex.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką apie tai pranešdamas e- parduotuvėje, bei Jūsų nurodytu el. paštu.

6.2. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t.y nuo tos dienos, kai jie yra patalpinami elektroninės parduotuvės sistemoje. 

6.3. Jeigu Jūs nesutinkate su nauja Privatumo politikos redakcija, Jūs turite teisę jos atsisakyti raštu (el. paštu info@dvirtex.lt) su sąlyga, kad Jūs prarandate teisę naudotis elektroninės parduotuvės paslaugomis. 

6.4. Jei po Privatumo politikos papildymo ar pakeitimo Jūs ir toliau naudojatės elektroninės parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Jūs sutinkate su nauja redakcija.

7. VAIZDO STEBĖJIMAS

7.1. Mes vykdome vaizdo stebėjimą patalpose (prekybos salėje), esančiose adresu Raudondvario pl. 99, Kaunas ir Pramonės pr. 30, Kaunas, todėl galite patekti į vaizdo stebėjimo lauką tada, jei apsilankysite pas mus. Apie vaizdo stebėjimą tokiu atveju papildomai būsite informuoti mūsų iškabintų informacinių lentelių.

7.2 Vaizdo stebėjimo tikslas – užtikrinti darbuotojų ir lankytojų saugumą, bendrą tvarką, apginti Duomenų valdytojo, jo darbuotojų bei lankytojų turtą.

7.3. Aukščiau nurodytose teritorijose ir patalpose vaizdo stebėjimas yra nenutrūkstamas.

7.4. Išimtys iš aukščiau nurodytų saugojimo terminų gali būti nustatomos tiek, kiek tokie nukrypimai nepažeidžia Jūsų kaip duomenų subjekto teisių, atitinka teisinius reikalavimus ir yra pagrįsti bei tinkamai dokumentuoti.

7.5. Tuo atveju, jei tam tikri Jūsų asmens duomenys bus reikalingi siekiant pareikšti, vykdyti arba apginti teisinius reikalavimus, juos mes saugosime tiek, kiek šie bus būtini tokiems tikslams pasiekti pagal teisminę, administracinę arba neteisminę procedūrą.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su dvirtex.lt slapukų politika. Daugiau apie privatumo politiką. Sutinku

www.dvirtex.lt 2020 © | Visos teisės saugomos